AnalizEğitimGörselleştirmeHaritalamaKitle KaynakKötü VeriYazılım

19. Akademik Bilişim Konferansı

19. Akademik Bilişim Konferansı bu yıl Aksaray’da Aksaray Üniversitesi’nde düzenlenecek. Aksaray Üniversitesi, Akademik Bilişim Konferansına 4-11 Şubat 2017 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor. 4-7 Şubat tarihlerinde Konferans öncesi kurslar, 8-10 Şubat tarihlerinde Konferans ve 11 Şubat 2017 tarihinde yerel turizm turları planlanmakta.  Tüm akademisyen ve ilgililer davetlidir. Bildiri gönderme, sergiye katılım ve sponsorluk için buradaki bağlantılar kullanılmalıdır.

Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları bir araya getirerek, bilgi teknolojilerinde ulusal altyapı, araştırma ve geliştirme, üretim, eğitim ve kullanım alanlarını tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, birikimleri paylaşmak ve ortak politikalar oluşturmak amaçlarıyla Akademik Bilişim Konferansları dizisi 1999’dan bu yana düzenleniyor.

Konferanslar ulusal boyutta olup ve 1999’da düzenlenen ilk konferansta alınan karar doğrultusunda sadece Anadolu üniversitelerinde düzenlenmekte. Konferansların düzenlenmesinde İnternet Teknolojileri Derneği ve yerel düzenleyici üniversite işbirliği yapmaktadır. Yerel düzenleyici üniversiteler, Anadolu üniversitelerinin insangücü ve konferans salonları altyapısı göz önüne alınarak Devamlı Düzenleme Kurulu tarafından saptanmakta.

Konferanslarda bildiri sunumları, sponsor firma/kuruluş sunumları, kısa ve uzun süreli eğitim seminerleri, açık oturumlar ve çalışma grupları gibi etkinlikler yapılmakta. Ayrıca, her konferans öncesi, özellikle açık sistemler konularında 4 günlük yoğun kurslar düzenlenmekte. Konferanslar kayıt olan herkese açıktır ve katılım ücretsiz.

Daha fazla detay için tıklayınız: http://ab.org.tr/ab17/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*