Açık VeriAçık Veri Günü

2019 Açık Veri Günü Etkinlik Kayıtları Başladı

Uluslararası Açık Bilgi Vakfı‘nın her yıl Mart ayında dünya genelinde düzenlediği  Açık Veri Günü etkinlik kayıtları başladı.  Farklı temalarda ve konu başlıklarında düzenlenen etkinlik  “Açık veri araştırma,  açık ihale, çevre için açık veri ve insan hakları için açık veri” konularını işliyor.

Vakfın mini hibe ayırdığı etkinliğe dünya genelinde kurumlar, kişiler, sivil toplum örgütleri yan herkes başvurabilir.Fondan yararlanmak için özgün bir açık veri faaliyeti ile gidebilir, 2 Mart Açık Veri Günün’de meraklı, veri ile çalışan minik bir grup ile faaliyet yürütebilirsiniz. Daha fazla detay öğrenmek için tıklayınız ||Etkinliğinizi eklemek için de burayı tıklayınız.


İstanbul’da Açık Veri Günü Etkinliği| Eğitim için Açık Veri

Veri Gazeteciliği Platformu (www.verigazeteciligi.com) da 2 Mart’ta Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Lab’de saat 12:30 -16:00 arasında düzenlenecek etkinliğe katılım 10 kişi ile sınırlı olup, başvuran ilk 10 kişi arasından kişiler seçilecek. Etkinliğe katılmak isteyenler 28 Şubat Perşembe günü saat 18:00’e kadar etkinliğe katılmak istiyorum” yazarak dagmedyaveri@gmail.com adresine e-posta atmaları gerekmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*