EğitimGörselleştirmeVeri Görselleştime

Veri Görselleştirme Hakkında Tartışma Forumu: VisGuides

VisGuides görselleştirme hakkında açılmış tartışma forumu. Veri görselleştirme ve görsel analitik ile ilgilenen tüm bilim insanlarını, araştırmacıları, uygulayıcıları, tasarımcıları, veri gazetecilerini, mühendisleri, öğrencilerinin etkin şekilde yararlanabileceği bir platform özelliği taşıyor

Daha kapsamlı  detay  Görselleştirme Rehber  Deposu  için visguides.repo.dbvis.de adresi ziyaret edilebilir. Bu forum, görselleştirme  hakkında açık, demokratik, kanıt temelli söylemleri etkinleştirecek bir kaynak özelliği taşıyor.  VisGuides platformu, herhangi bir görselin kullanılmasının olumsuz deneyim paylaşımlarının yanı sıra olumlu yanı da paylaşmayı sağlıyor. Aşırı genellemeleri, eksikliği, belirsizliği, rehberler arasındaki çelişkileri ve başarılı uygulamaların koşullarını tanımlayıp; ve yeni veya gözden geçirilmiş yönergeleri önermeyi ve tartışmayı sağlıyor.

Platform soru sormak, tavsiyede bulunmak veya mevcut bilgiye yönelik alternatif yöntem sunmak gibi amaçları da barındırıyor.  Ayrıca yeni araştırma konuları belirlemek için de önemli bir kaynak olma özelliği de taşıyor.

 

Platforma buradan başvurabilirsiniz: https://visguides.dbvis.de/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*