Veri Gazeteciliği

GIJN İçeriklerini Kullanma Koşulları

GIJN‘nin web sitesindeki materyaller, Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası lisansı altında yeniden yayınlanmak üzere lisanslıdır.

GIJN tarafından ticari olmayan amaçlarla oluşturulan haberleri yeniden yayınlayabilirsiniz. Ancak içeriklerimizden birini kullanmadan önce lütfen hello@gijn.org adresinden izin isteyiniz.

GIJN olarak sıklıkla başka kaynaklardan açık izin alarak içeriklere, görsellere, fotoğraflara yer veririz ve bunu da tüm paydaşlardan açık izin alarak yaparız. Aynı şey konferanslarımızdaki videolar için de geçerlidir. Bu nedenle, kullanmak istediğiniz şeyin Creative Commons lisansı altında olduğundan emin olmak için lütfen bize hello@gijn.org adresinden yazdığınızdan emin olunuz.

Bazen ticari servislerden yararlanıp fotoğraf veya illüstrasyonlar satın alıyoruz, bu nedenle lütfen görüntülerin kaynağını (alt yazılarında belirttiğimiz) kontrol ediniz ve bunları kullanma hakkınız olup olmadığını doğrulayınız.

İçeriklerimizi kullanırken, GIJN’ee ve yazara uygun bir şekilde atıfta bulunmalısınız, GIJN web sitesinde orijinal hikayeye bir bağlantı ve Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası lisansına bir bağlantı sağlamalısınız . Özel olarak onaylamadığımız sürece orijinal içeriğimizde değişiklik yapılmasına izin verilmemektedir. İçeriği düzenlemek, değiştirmek veya kısaltmak için izniniz varsa, lütfen içeriğin ilk olarak GIJN’de yayınlanan orijinal içeriğinden düzenlenmiş bir versiyonu olduğunu belirtiniz. Lütfen bu metni sayfanıza eklediğinizden emin olunuz: “ Bu içerik ilk olarak Global Investigative Journalism Network tarafından yayınlandı. ”  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*