Görselleştirme

Veri Bilimi İstanbul Ekibi Tarafından Veri Görselleme Semineri

Veri Bilimi İstanbul grubu tarafından düzenli olarak düzenlenen seminerlerin beşincisinde Veri görselleme üzerine odaklanılıyor.  Etkinlikte önceki seminerlerden daha farklı olarak 3 adet sunum yer alıyor ve sunumlarda farklı araçlar, örnek çalışmalar ve görselleme sırasında sık yapılan hatalara değinilecek.

2015-08-09 12-15-22 Ekran görüntüsü

 

Etkinlik, İstanbul Şehir Üniversitesi Güney Kampüsü Oditoryum Salon-2’de 14 Ağustos Cuma günü Üsküdar Altunizade’de  akşam saat 19- 21:30 arasında gerçekleştirilecek.

Seminerin Programı ve Konukları Şöyle: 

Sunum – 1 | Dijital Pazarlamada Görselleme

Birden fazla veri kaynağını birleştirerek Dijital Pazarlama ekipleri için daha derin ve hızlı analiz alt yapısı nasıl kurulur?

Konuşmacı: Zekeriya Mulbay | Head of Analytics @ Hype Performance Agency

Sunum – 2 | Herkes İçin Self-Service Görselleme

Kurumsal veri keşfi ve görselleştirme yazılımı SAP Lumira ile farklı veri kaynakları kullanarak hızlı, kolay, güzel ve etkileşimli harita, grafik ve infografikler nasıl oluşturulur?

Konuşmacı: Ümit Arslan | BI Consultant @IBSS Consultancy

Sunum – 3 | Renkler, Yöntemler ve Sık Yapılan Hatalar

Mekansal veri görsellemede kullanılan renkler ve yöntemlerin insan algısı üzerindeki etkileri ve sık yapılan hatalara örnekler.

Konuşmacı: Anıl Çelik | Co-Founder @ Mekansal İşler


Veri Bilimi İstanbul Hakkında

Veri biliminin farklı alanlarında çalışan insanların paylaşım ortamı. İş zekası, büyük veri, analitik, yapay öğrenme, yapay zeka, veri görselleştirme gibi alanlarla ilgileniyor. Grup yönetimi ve bilgi paylaşımında, açık kaynak yaklaşımını ve katılımcı yöntemi benimsiyor.


Daha fazla bilgi için: http://tto.sehir.edu.tr  / @incubacity / @sehirTTO

Ücretsiz olan etkinlik 19:00’da başlayacak. Kayıt için: https://www.eventbrite.com/e/veri-gorselleme-seminerleri-tickets-18034346215https://www.eventbrite.com/e/veri-gorselleme-seminerleri-tickets-18034346215?aff=ehomecard

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*